Capturing Your Emotions… Telling Your Story…

ongeacht de gelegenheid, huwelijk, vivaah (hindoestaans trouwen, hindoe huwelijk), bhatwaan, mundan sanskaar (moeran) enz. is er altijd sprake van emotie en emotionele reacties. Dit zijn de momenten die voor mij het meest tellen.

Het zijn in mijn ogen namelijk deze emoties en gebeurtenissen die jouw verhaal gaan vertellen en jouw dag compleet maken.

Fotografie is mijn passie en jouw verhaal via mijn bruidsfotografie vertellen is waar ik garant voor sta.
Ik zal dit doen op mijn unieke manier van vastleggen van jouw/jullie grote dag, of die belangrijke ceremonie.

Het doel van RS-Art Photography, mijn doel, is je de mogelijkheid te geven deze dag na 10 jaar op detail te herbeleven middels de fotoreportage, album en DVD’s. Dit zijn de tastbare herinneringen naar die ene grote dag, met dat ene spectaculair moment. En juist de blikken, de tranen, de knuffels en het gelach vullen deze perfect aan.

Copyright Photodesigns.nl

SIMPEL, EXCENTRIEK, ELEGANT,
JOURNALISTIEK, ROMANTISCH en NATUURLIJK
Dat is waar ik voor sta.

Ik ben Raju Jasai, fotograaf van RS-Art Photography.
Uw Photo Professional

 • Hoogwaardige Kwaliteit

  Om jou het beste aan te kunnen bieden aan beeld kwaliteit en afdrukken werk ik alleen met professioneel apparatuur en met drukkerijen die garant staan voor de hoogwaardige kwaliteit.

 • Professionele Storyteller

  Als fotograaf probeer ik altijd het verhaal van een persoon, situatie of evenement te vertellen, niet alleen het zichtbare verhaal. Maar ook de verhalen binnen de verhalen.

 • Service Gericht

  Service staat bij mij centraal. Graag luister ik naar jouw wensen en probeer het je hier zo makkelijk mogelijk in te maken.

 • Gepassioneerde fotograaf

  Fotografie is mijn passie, en ik vind het daarbij geweldig om beelden te creëren. Verhalen zelf te maken, of verhalen te vertellen. Zowel in de bruidsfotografie als fashion en glamour portretten. De interactie met zoveel individuen en een onderdeel uitmaken van hun verhaal is hetgeen dat mijn passie alleen sterker maakt.