Testimonials

Een top fotograaf waarmee je kunt lachen. Een fotograaf die zijn werk met passie uitvoert en het resultaat mag er zeker wezen.
Kortom: een aanrader!

Bedankt voor de leuke en gezellig middag!! We hebben er erg veel van genoten ?! Ook jullie bestelling sneeuw kwam op het juiste moment in beeld, Good job Amiet PhotoDesigns Fotograaf en Raju Jasai!! We zijn erg benieuwd en nieuwsgierig naar het eindresultaat ! We enjoyed it to The fullest! You Guy’s rocked!!

1,5 jaar geleden heb je onze bruiloft vastgelegd. Zo ook mijn bhatwaan. Ik heb hier tot de dag van vandaag geen spijt van gehad. Je foto’s vertellen stuk voor stuk een verhaal. Als wij jou DVD werk terug zien, beleven wij deze gebeurtenis steeds weer opnieuw. Dat is het mooie van jou werk. Wij hebben niet het gevoel gehad dat je ons voor de voeten liep om zo constant die ene shot te maken.. TOTAAL NIET! Het leuke van alles is dat wanneer anderen jou werk zien van onze bruiloft, en de buitenshoot, men deze adembenemend blijft vinden! Keep up going the good work…

Wat de cameraman niet is gelukt, is RS-ART wel gelukt! De communicatie, de instructies, de foto’s en het album, zijn gewoon in 1 woord GEWELDIG!