Van aanvraag tot boeking

  • Hoe ga ik te werk?

Bij de eerste aanvraag, via mail of telefonisch contact, wordt er gekeken naar de globale vragen en algemene planning van jouw gelegenheid. Hierbij wordt meteen gekeken in de agenda voor beschikbaarheid, en natuurlijk of het haalbaar is met de planning van dat weekend of die dag.
Dit betekent dat het eerste prijs overleg van jouw huwelijk/evenement, burgelijk of vivah, een globale indicatie is.
Over het algemeen ontvang je hier dan ook de uitnodiging om dit gesprek persoonlijk en vrijblijvend voort te zetten.

  • Hoe komen wij tot een overeenkomst?

Op afspraak ontvang ik jou/jullie bij mij op kantoor in Rotterdam voor een persoonlijk gesprek.
Hier bespreken wij alle aspecten van de mail of de notities van het telefonisch contact. En gaan wij verder in detail. Dit klinkt erg zakelijk, maar dat is het niet hoor. Ik ben meer van het informele en dat zul je merken ook. Ik ben benieuwd naar het verhaal achter jullie; Hoe zijn jullie samen gekomen? Hoe is de relatie begonnen, wie vroeg wie? 🙂 En hoe is het aanzoek geweest? We gaan uitvoerig praten over jou wensen en verwachtingen. En graag laat ik je ook de albums behorend tot de verschillende voordelige trouw arrengementen of trouw pakketten zien. Naar jou smaak kunnen wij ook albums per arrangement wisselen of ‘upgraden’.
Hieruit stroomt de offerte op maat, naar je wensen en verwachtingen op maat voor jouw grote dag.

  • En wat houdt deze overeenkomst in?

Ok. We hebben een offerte, en het contract wordt al pratend opgesteld. Op het voorblad en de offerte worden alle specifieke wensen nog eens genoemd, en het contract zal hier ook naar refereren. Het contract is nooit verplicht ter plekke te tekenen. De offerte als het contract hebben een 2 weken geldigheid, mocht je er behoefte aan hebben alles nog eens te lezen. (hint je kan het contract ook al doornemen op mijn website, zie alg. voorwaarden). Het contract is het basis contract en eigenlijk de algemene voorwaarden die gelden voor mijn bedrijf, naar jou als bruidspaar zowel als bedrijven. Dus niet alles is specifiek van toepassing.
Mocht je direct willen tekenen, dan is dat natuurlijk ook gewoon mogelijk.

Vanaf het moment van tekenen hebben wij een overeenkomst. En aan de hand hiervan zal de aanbetalings factuur opgesteld worden. Je hoeft dus ook niet met geld te lopen als je voor een vrijblijvend gesprek bij mij komt.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *